AKVARELL 
Inspirations workshop
Workshopen vänder sig till dig som är nybörjare eller till dig som vill ha lite inspiration och nystart.
Här är syftet att du ska få kläm på akvarellens egenskaper och hur du kan använda kunskapen när du skapar dina personliga bilder.
Jag delar också med mig av mina erfarenheter och hur jag tänker när jag målar akvarell, där ljus, mörker, färger och konstraster kan ge en stämning och känsla i bilden. Natur och landskap är ofta en stor inspirationskälla. Jag visar exempel och jag visar när jag målar. Du får dels göra några övningar men framförallt skapa egna målningar.


WORKSHOP NYBÖRJARE DEL 1
Helgkurs (två lördagar)Nybörjarkurs i akvarell del 1: 5/9 kl.10-16 samt 12/9 kl 10-16 (obs! kursen innefattar två lördagar)

Kursen vänder sig till dig som aldrig har provat akvarell eller som nyss har börjat och vill ha inspiration att komma igång på ett kravlöst sätt. Här upptäcker vi möjligheter istället för svårigheter. 

Ingår i kursen: kvalitetspapper samt möjlighet att prova fina kulörer. Mer deltaljer kring kursen och vad man behöver ha med sig kommer i samband med anmälan. Lättare fika ingår. Meddela ev allergi vid anmälan.

Pris: 1600 kr (för företag tillkommer 25% moms).1600 kr för helgkurser
(stud, pensionär betalar 1440kr)WORKSHOP NYBÖRJARE DEL 2

Nybörjarkurs i akvarell del 2: 3/10 kl.10-16 samt 17/10 kl 10-16 


Vänder sig till dig som har gått inspirationsdel 1 i akvarell eller har gått en grundkurs i akvarell. 
Vi går vidare och fördjupar oss i akvarellens olika möjligheter. Fortfarnade är pigmenten det tongivande. Nu kommer vi bland annat in på hur vi skapar djup, spänning, 3 D,  planering av bild, skiss, skuggor, urbana, abstrakta och föreställande motiv. jag visar exempel och jag visar när jag målar. Övningar och egna fria val av måleri. Jag ger feedback ut efter var och ens måleri.


Ingår i kursen: kvalitetspapper samt möjlighet att prova fina kulörer. Mer deltaljer kring kursen och vad man behöver ha med sig kommer i samband med anmälan. Lättare fika ingår.

Kurspris: Pensionär- och studierabatt är 10 procent. För företag tillkommer moms på 25 procent. Meddela mig så ordnar jag med faktura. 

1600 kr för helgkurser (stud, pensionär betalar 1440kr)


Inspirationsworkshop
Jag visar hur jag målar och använder mig av tekniker, tips och trix som jag inte har visat vid nybörjarkurserna.
Utgår från mina målningar
7/11 och 14/11/ kl.10-16
Papper och fika ingår
Pris: 1800 kr
(1620 kr för stud. och pesnionärer)
För företag tillkommer moms.
Kontakt: karin@ateljekemisten.com
073-820 33 85

Varmt välkomna!
Hälsningar Karin Lepistö
Kursledare: Karin Lepistö